Spiermassa kweken met testosteron

Als je bezig bent met het trainen van je spieren en zo veel mogelijk spiermassa op wil bouwen, kan het lang duren voor je daadwerkelijk resultaat ziet. Dit komt omdat het vergroten van de spiermassa niet alleen veel inspanning kost, maar ook erg lang kan duren. Wil je ervoor zorgen dat jouw spiermassa sneller wordt opgebouwd?

Dan kun je net als professionele bodybuilders gebruik maken van anabolen, zoals testosteron. Meer over het gebruik van testosteron om de spiermassa te verhogen, lees je in dit artikel. Zo lees je in dit artikel meer over wat testosteron is, wat de werking van dit middel is en het gebruiken van het middel om de spiermassa te vergroten. Hier lees je niet alleen hoe je op veilige wijze gebruik kunt maken van anabolen, maar ook wat er gebeurt als je dit niet doet.

 

probolan 50 verpakking

 

Wat is testosteron?

Testosteron is een hormoon dat zeer belangrijk is voor de gezondheid van mannen. Heb je namelijk te weinig testosteron in je lichaam, dan kan dit leiden tot het ontstaan van diverse ouderdomsziekten. Het hormoon zit standaard in het lichaam van mannen en wordt ook door het lichaam zelf aangemaakt, maar je kunt er wel voor zorgen dat je lichaam meer van dit hormoon aanmaakt. Dit kun je bijvoorbeeld doen door goed te eten, voldoende te slapen en veel te sporten. Voornamelijk het beoefenen van krachtsport bevordert de productie van het hormoon, terwijl duursporten (denk aan wielrennen, hardlopen, et cetera) juist een negatief effect hebben op de productie van het hormoon.

 

Je kunt dus zelf de productie van het hormoon beïnvloeden, maar dit gaat niet gemakkelijk. Wil je op korte termijn meer testosteron in je lichaam, zodat je direct resultaat ziet? Dan kun je ervoor kiezen om dit hormoon in de vorm van anabole androgene steroïden in te nemen. Dit is een synthetische vorm van het hormoon, die afgeleid is van het natuurlijke menselijke groeihormoon. Neem je dit hormoon in, dan krijgt je lichaam dus meer testosteron binnen en kun je gemakkelijker en sneller profiteren van de gevolgen van deze grote hoeveelheid van dit hormoon in het lichaam. Voor meer kun je dit artikel lezen op de mens-en-gezonheid website.

 

De werking van testosteron

Het hormoon testosteron stimuleert de eiwitsynthese en remt de afbraak van eiwitten af. Op deze manier stimuleert het hormoon de anabole werking van het lichaam, waarbij je sneller spieren opbouwt en sneller sterker wordt.

 

bord met uitleg over testosteron

 

Als je veel traint, goed eet en voldoende slaapt, groei je vanzelf in omvang en worden de spieren vanzelf groter. Echter, er zijn twee problemen die de groei van jouw spieren tegen kan houden. Zo kun je te maken hebben met een te laag niveau van anabole hormonen (spieropbouwende hormonen) of een te hoog niveau van katabole hormonen (spierafbrekende hormonen), waardoor jouw spieren niet verder kunnen groeien en je dus niet groter wordt. Om deze problemen op te lossen, kun je twee dingen doen. Je kunt ervoor kiezen om meer te sporten, waardoor er meer testosteron door het lichaam wordt aangemaakt. Echter, meer sporten om meer van dit hormoon aan te maken is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Zo is het belangrijk om een balans te vinden bij het sporten, waarbij je voldoende rust moet nemen. Doe je dit niet, dan kan je lichaam niet voldoende anabole hormonen aanmaken en nemen de katabole hormonen het over. Dit betekent dat als je niet voldoende rust en op de juiste momenten rust neemt, je alsnog te maken krijgt met spierafbrekende hormonen.

 

Daarnaast kun je er tevens voor kiezen om niet zo zeer meer te sporten, maar jouw sportschema aan te vullen met het gebruik van anabolen. In dit geval neem je de testosteron die je nodig hebt zelf in, waardoor je lichaam minder hard hoeft te werken om dit goede hormoon binnen te krijgen. In plaats van meer te sporten en jouw sportschema nog heftiger te maken, kun je in dit geval dus hetzelfde sportschema aanhouden. Het enige wat je nu extra hoeft te doen, is het vinden van goede anabolen en deze op de juiste manier innemen.

 

Het innemen van anabolen om je lichaam te voorzien van meer testosteron wordt bovendien aangeraden als je niet langer groter kunt worden op natuurlijke wijze. Op een bepaald moment bereik je namelijk een punt waarop je lichaam niet meer voldoende testosteron produceert om op een natuurlijke wijze groter te worden. Is dit het geval, dan kun je nog zo veel trainen, maar word je niet groter. Zeker als je nog niet tevreden bent met het bereikte resultaat, kan dit erg vervelend zijn. Om dit punt te doorbreken en toch nog groter te worden, kun je anabolen nemen om de natuurlijke productie van testosteron te ondersteunen en toch nog verder te groeien in spiermassa. Wel dien je er rekening mee te houden dat je niet te snel start met het innemen van anabolen. Houd dus goed in de gaten of je nog groeit en pas als je al enkele weken of maanden niet meer groter wordt, neem je anabolen in om de groei van jouw spiermassa alsnog te bevorderen.

 

Testosteron op een veilige en verantwoorde manier gebruiken

 

Het is niet voor niets dat veel gemotiveerde sporters kiezen voor de inname van extra testosteron. De inname van anabole steroïden om meer van dit hormoon binnen te krijgen brengt namelijk zeker voordelen met zich mee en is zeker interessant voor mensen die in een korte tijd meer willen bereiken. Echter, het gebruik van anabole steroïden kan ook vervelende bijwerkingen met zich meebrengen.

Zo kun je te maken krijgen met leverschade, een vette huid met acne, hartziekten en vaatziekten. Vooral als je op onverantwoorde wijze gebruik maakt van anabole steroïden en dus niet op de juiste manier omgaat met deze middelen, heb je een vergrote kans om te maken krijgen met negatieve effecten op de gezondheid.

Om te voorkomen dat je te maken krijgt met de negatieve effecten van de inname van anabolen, lees je in onderstaande tips meer over het verantwoord en veilig innemen van anabolen en testosteron. Hanteer je deze tips bij het gebruiken van anabolen, dan neem je de anabolen op een verantwoorde en veilige manier in en heb je minder kans om te maken te krijgen met negatieve bijwerkingen.

 

 

GEWICHT TILLEN

 

 

Tip 1: gebruik alleen zuivere anabolen

Helaas zijn er vele onzuivere anabolen op de markt. Dit kunnen namaak anabolen zijn, maar kunnen ook echte anabolen van slechte kwaliteit betreffen. Als je jouw lichaam wil beschermen bij het innemen van anabolen, is het belangrijk om anabolen van goede kwaliteit in te nemen. Zo wordt afgeraden om jouw anabolen in het buitenland aan te schaffen, kun je beter geen namaak anabolen kopen en zijn extra voordelige anabolen vaak ook geen aanrader. En wil je zeker weten dat jouw anabolen van goede kwaliteit zijn, dan kun je jouw middelen laten testen in een laboratorium. De kosten van deze controle zijn voor eigen rekening, maar omdat het om jouw eigen gezondheid gaat is het zeker een aanrader om de anabolen te testen voor je deze inneemt. Zeker als je een langdurige of heftige kuur gaat volgen, is het verstandig om jezelf op deze manier te beschermen.

 

Tip 2: gebruik alleen testosteron als je 21 jaar of ouder bent

Als je nog geen 21 jaar bent, is je lichaam nog in de groei. Dit betekent niet alleen dat je van nature al voldoende testosteron in je lichaam hebt, maar dit betekent ook dat jouw groei geremd kan worden door het gebruik van anabole steroïden. In dit geval brengt het gebruik van anabole steroïden dus geen positieve effecten met zich mee, maar krijg je juist te maken met het tegenovergestelde effect waarbij je kleiner wordt, in plaats van groter. Om verantwoord en veilig gebruik te maken van anabolen en testosteron, wordt dan ook aangeraden om te wachten tot je minimaal 21 jaar bent. En wil je echt op verstandige manier gebruik maken van anabole steroïden, dan is het nog beter om dit pas te doen als je 25 of 26 jaar oud bent.

 

Tip 3: train hard, rust voldoende en neem voldoende eiwitten

Sommige mensen zien het innemen van extra testosteron als gemakkelijke manier om gespierd te worden zonder te trainen. Dit is echter absoluut niet de bedoeling, want het gebruik van anabolen is pas verstandig en zelfs nuttig als je dit doet in combinatie met voldoende training, goede rust en een goed dieet vol eiwitten. Neem dus geen extra testosteron als je nooit traint, niet voldoende rust en niet goed eet, want in dit geval is de inname van dit middel niet veilig en verantwoord en zul je bovendien geen resultaten behalen.

 

Tip 4: gebruik nooit te hoge doseringen

Als je testosteron gebruikt, is het belangrijk dat je nooit boven de aanbevolen dosering uit gaat. Al wil je nog sneller en nog meer spieren opbouwen: het overschrijden van de aanbevolen hoeveelheid is nooit verstandig. Doe je dit wel, dan heb je namelijk meer kans om te maken te krijgen met ernstige bijwerkingen van de inname van dit middel. Sommige van deze bijwerkingen zijn slechts tijdelijk, maar er zijn ook negatieve effecten op de gezondheid waar je permanent last van kunt hebben. Zeker als je te veel van het middel inneemt, loop je het risico dat je te maken krijgt met deze permanente bijwerkingen.

 

Tip 5: volg de testosteron kuur op de juiste manier

Verder wordt aangeraden om een testosteron kuur altijd op de juiste manier te volgen. Dit betekent dat je doet wat de kuur je voorschrijft en niet van de regels van de kuur afwijkt. Staat er bijvoorbeeld dat de kuur een X aantal weken duurt en je hierna zes maanden rust moet nemen en niets in moet nemen, dan moet je dit ook doen. Neem je namelijk geen rust of hanteer je andere regels van de kuur niet, dan breng je jezelf in gevaar. De regels van een testosteron kuur zijn niet voor niets opgesteld, dus hanteer deze regels ook als je gebruik maakt van dit hormoon om sneller spiermassa op te bouwen.

 

testogel

 

Tot slot: lees je in voor je aan testosteron begint

Tot slot wordt aangeraden om niet zomaar met testosteron te beginnen. Zoals al eerder vermeld, brengt het gebruik van testosteron mogelijk enkele bijwerkingen met zich mee. Niet iedere gebruiker van anabole steroïden krijgt te maken met deze bijwerkingen, maar het is zeker een mogelijkheid dat je na het gebruik van anabole steroïden te maken krijgt met één of meerdere bijwerkingen van anabole steroïden. Ben je niet op de hoogte van de bijwerkingen van anabole steroïden, dan kun je hier flink van schrikken en mogelijk spijt krijgen van jouw anabolengebruik. Verder is het niet alleen verstandig om op de hoogte te zijn van de mogelijke bijwerkingen van anabole steroïden, maar is het tevens belangrijk dat je weet wat anabole steroïden doen, hoe anabole steroïden het best gebruikt kunnen worden en waar je de beste anabole steroïden kunt kopen. Het gebruik van anabole steroïden begint niet met de aanschaf van een product in een of andere webshop, maar moet beginnen met het inwinnen van voldoende informatie.

 

Lees je daarom voor het gebruik van anabole steroïden goed in en bepaal zelf of je dit middel wil gebruiken. Wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt? Vraag dan advies aan een professional, zoals je huisarts of een ervaren gebruiker van anabole steroïden. Begin dus nooit zomaar met het gebruik van testosteron, maar lees je eerst in en gebruik de informatie die je inwint om een verstandige keuze te maken. Weet je na het inwinnen van informatie zeker dat je anabole steroïden wil gebruiken, dan gebruik je de kennis die je hebt opgedaan om de beste anabole steroïden aan te schaffen en deze anabole steroïden ook op de juiste manier te gebruiken

14 thoughts on “Spiermassa kweken met testosteron”

 1. ik ben 14 en ik gebruik testoseron pillen sinds eergisteren maar is het goed voor me en wanneer worden de spieren het grootst na hoeveel weken

  Reply
  • Waarom niet spuiten? Waarom pillen die via je lever gaan! Met test zie je pas naar een aantal weken het resultaat. Let goed op je voeding!!

   Reply
  • 14 jaar dan ben je wel goed zot om je gezondheid zo te grabbel te gooien. Ik train al 37 jaar nooit komt er vergif in mijn body . Wie begint met bb en 5 jaar heel goed traint op zijn voeding let goed slaapt komt zeker 15 a 20 kg spieren bij naturel. Heel dom als je stopt met kuur gaat alles terug weg. Naturel blijven je spieren maar blijkbaar geeft niemand nu nog geduld en jonge gastjes denken niet na en zijn op die leeftijd heel beïnvloedbaar lees maar eens wat je er allemaal van krijgen. Sport moet op de eerste plaats voor je gezondheid

   Reply
 2. Hallo
  Wat is de beste testeron snel spierbouw
  Heb al eens spuiten gehad maar geen resultaat
  Eventueel pilen snelwerkend graag
  Mvg

  Reply
  • Dianabol en winstrol na de tijd.
   Een 12 weekse kuur, na kuren met clomid.
   Zorg dat je wel het echte spul krijg!! Vooral dianabol!!

   Succes!!

   Reply
 3. Hoi ik ben begonnen met treinen en ik wil graag een beetje vet weg krijgen bij mijn buik en wil graag mij borstkast graag aan vullen wat moet ik nemen dan je

  Reply
 4. Hallo iedereen,

  Graag zou ik starten met een testo kuur, ik weet dat ik sowieso zal zwaarder.
  Maar gezien ik een wielrennen is dit niet altijd in het voordeel, daardoor had ik graag geweten welke kuur er het best zou gaan bij mij?

  Alvast bedankt

  Reply
 5. Waar kan ikdaar aan geraken om op mijn 43jaar nog vlot te evolueren om spierverstekend middel bij trainen ga
  Ben nu mee bezig om opmijn voeding te letten
  Krijg steeds critiek van mijn vrouw die denkt dat alles zo rap gaat
  Maar weet dat zr veelzijn die hulpje hebruiken
  Graag een ernstig kandidaat die mij de juiste advies geeft
  Il zelfstaat niet open voor evht mijn gezondheid opspel te zetten
  Maar een duwtje als extra kracht zoals van dinabol gehoord wil ikwel fijnevan weten
  Ik zou jullie erg dankbaar zijn dat ik eindelijk ook respect zou terug afdwingen
  Groetjes

  Reply
 6. Als je spreekt over goede kwaliteit van anabollen waar kan je die dan halen dat je zeker bent dat dit een.goede kwaliteit is…???

  Reply
 7. Hallo

  Ik wil dat ik breed en veel spiermassa heb ik weeg nu 60 kilo en mijn doel is om naar 90 kilo te gaan welke spullen moet ik nemen mvg

  Reply
 8. .hallo,

  Ik ben 44 en was tot voor enkele jaren goed in vorm, deed aan sport en was tevreden over m’n lichaam.

  Nu heb ik weinig fut, heb weinig beweging, leef en eet niet zo gezond en krijg meer en meer last van allerlei ouderdomsverschijnselen.

  Ik heb me via internet het product ‘tested test’/test nutricion’ aangeschaft en ben met volle moed opnieuw begonnen met krachttraining.

  Na het lezen van de informatie hier zakt m’n moed alweer.

  Kent iemand dit product aub? Zou dit me helpen?

  Reply
 9. Goedemorgen heer mevrouw
  Ben al een tijd bezig met trainen om meer spiermassa te willen hebben.
  Las dat uw ook probolan 50 capsules, hormoon kweken spieren heeft.
  Wil deze graag bestellen?

  Alvast bedankt
  L.Richardson

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *